Camelia Stanculescu

Manpower Romania

Camelia Stanculescu este directorul general al Manpower Romania din aprilie 2003, deschizand aceasta filiala a grupului Manpower Inc., unul din liderii mondiali in resurse umane.

Venind cu o experienta in middle si top management ce a debutat in 1998 ca Director de Achizitii si Retail, continuand ca Director Executiv si apoi ca Director General al Mesagerie Micul Paris, Camelia a reusit construirea unui business si mai ales impunerea pe piata din Romania a unui brand de succes numit Manpower.

Expertiza ei in dezvoltarea, organizarea, administrarea, coordonarea si evaluarea unui business creat de la zero, pe o piata a fortei de munca extrem de dinamica, alerta, diversa si uneori lipsita de coerenta, isi pune amprenta in valorile brandului Manpower.

 

Printre realizarile sale importante se numara dezvoltarea portofoliului de parteneri de afaceri, formarea echipelor de specialisti in domeniul resurselor umane, coordonarea activitatilor de deschidere si dezvoltare a celor 10 agentii din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Craiova si Ploiesti si dezvoltarea pachetului de servicii, pozitionand astfel Manpower ca un actor de referinta pe piata de resurse umane din Romania.

Datorita implicarii si dorintei puternice de dezvoltare a filialei romanesti a companiei multinationale Manpower, la cei 37 de ani, a fost nominalizata de Business Magazine ca fiind unul dintre managerii de top din Romania. "Suntem aici pentru a pune împreună bazele unui parteneriat bazat pe încredere şi pentru a contribui la performanţa resurselor umane în compania dumneavoastră", a declarat directorul general Manpower, Camelia Stănculescu.