Monica Grigoriu

Coaching Guild Romania

Monica Grigoriu este membra a Comitetului Executiv a Asociatiei Române de Coaching si are 12 ani de experienta profesionala dobandita intr-o diversitate de roluri: a oferit servicii de consultanta in afaceri unor companii mici si mijlocii, a condus departamentul de raportari al unui mare fond de investitii, a condus departamente de organizare a evenimentelor si, de curand, a preluat conducerea noii companii Metasysteme Coaching, specializata pe servicii de coaching de afaceri.

In aceasta calitate, Monica raspunde de conceperea si punerea la punct a evenimentelor de training in domeniul coachingului destinate cadrelor de conducere din vanzari, trainerilor si consultantilor; totodata, ofera ea insasi, la cerere, servicii de coaching executiv. Monica este interesata, de asemenea, de programele de responsabilitate sociala (cel mai recent avand ca subiect "Coaching school counselors on TA and coaching techniques").

Monica a absolvit marketingul si este membru al CIPD. Se considera un discipol al lui Julie Hay in domeniul aplicarii analizei tranzactionale (TA) in organizatie si lucreaza in domeniul coachingului sub supervizarea lui Alain Cardon. Monica integreaza in munca ei atat TA, cat si NLP.