David Simmonds

profesor la University of Westminster, Londra

Experienta internationala de peste 30 de ani ca trainer, intr-o paleta larga de industrii, atat in sectorul public, cat si privat, sau non-profit (bazat pe actiuni de voluntariat). A detinut functia de Tutor CIPD pe programe de Certificate, Diploma si Master, de mai bine de 15 ani, in Marea Britanie si Europa, precum si pe cea de Moderator Extern CIPD in programele CIPD Certificate. A dezvoltat materiale utile si accesibile pentru Continuous Professional Development, si a publicat articole si carti despre training, sub egida CIPD.

 

"Ma pasioneaza nespus sa ajut oamenii si organizatiile sa isi valorifice de o maniera optima potentialul de care dispun. Nu pot concepe bucurie mai mare decat sa vad atat indivizii singulari cat si echipele invatand unii de la altii si dezvoltandu-se armonios in lumea globalizata si in continua schimbare din zilele noastre. Imi place cu adevarat sa fiu un ajutor sustenabil pentru studenti, fie prin comunicare oral, fie prin telefon sau e-mail".

 

David Simmonds, profesor la University of Westminster, Londra, va descrie la Cluj o premiera europeana, modelul standardelor internationale de calitate in training si invatare organizationala, un instrument care schimba perspectiva practicienilor in proiectarea unui sistem robust de management al trainingului si al invatarii.